LOCKRIDE Accusloten

 


Hoe werkt het?

Een extra slot voor je accu

Accudiefstal van elektrische fietsen is een groeiend probleem. De schade per geval loopt al snel richting de €1000.

Hoewel de meeste slachtoffers goed zijn verzekerd is het een onaangename verassing wat een hoop gedoe oplevert als je net lekker wilt gaan fietsen.

Lockride ontwikkeld accusloten voor o.a. Bosch accu's. Deze accu is eenvoudig te stelen op maar liefst 3! manieren. Bekijk hier een voorbeeld hoe criminelen te werk gaan. Met Lockride accusloten voor Bosch maak je het boeven knap lastig.


 Hoe accu's gestolen worden. 

The sneaky way.

Eerst wordt een schroef uit de accuhouder gedraaid als de accu niet in het frame zit. Als de accu vervolgens weer geplaatst is, wordt de 2e schroef eruit gedraaid door een gaatje in de houder te branden. 

The classic way.

Met een cilindertrekker kunnen dieven eenvoudig het eigen slot van de Bosch accu openmaken. Lockride voorkomt dit doordat het sleutelgat en de cilinder wordt afgedekt met een stalen plaat.

The brutal way.

Met een breekijzer is de houder onderaan het frame, waar de accu in de fiets zit, makkelijk te verbuigen. De accu kan hierna zonder schade uit het frame worden genomen.


Lockride beschermt 3x

Ga samen met ons de strijd aan tegen accudiefstal. 

De Bosch accu zit op de framebuis geklemd tussen twee Bosch docks (A,B). Afschermen van positie 1 voorkomt dat hier een gaatje kan worden gebrand en de onderliggende schroef bereikbaar is. Positie 2 beschermd het accu cilinderslot tegen een cilindertrekker. Loswrikken met een breekijzer (3) kan niet zonder de accu te beschadigen.

Lockride Model X (4) biedt de ultieme bescherming omdat de accu nu volledig ingeklemd is.