KETTLER Cargo E-BIKES

We hebben ons assortiment aan bakfietsen uitgebreid en spelen daarmee in op de trend dat e-bakfietsen steeds vaker de (tweede) auto vervangen. Tegenwoordig wordt voor boodschappen en vervoeren van kinderen voor korte en middellange afstanden steeds vaker gekozen voor de fiets, e-bike of bakfiets. Wij bieden u vele mogelijkheden zowel voor individueel gebruik, het gezin of commercieel gebruik. We hechten veel belang aan de modulariteit van onze fietsen. Daarnaast zijn alle Cargo-modellen krachtig gemotoriseerd en voorzien van talrijke technische en comfortuitrustingen.

Steeds meer gemeenten en steden promoten milieuvriendelijke e-mobiliteit en geven subsidies voor bakfietsen met elektrische aandrijving.Over Kettler Alu-Rad

Fietsen zijn veel meer dan ons vak, ze zijn onze passie. Elke dag zetten we ons in voor het beste vervoermiddel dat ooit is uitgevonden.

Al meer dan 40 jaar produceren we in Duitsland, nabij Saarbrücken, tienduizenden fietsen en e-bikes met aluminium en carbon frames van de hoogste kwaliteit. In de afgelopen jaren heeft onze traditionele fabriek plaatsgemaakt voor een hypermoderne faciliteit met de modernste technologie op het gebied van fietsproductie. Onze ingenieurs en productmanagers kunnen bogen op tientallen jaren ervaring en kennen de aandachtspunten tijdens de ontwikkeling en montage. Vrijwel al onze fietsen en e-bikes worden volledig in Duitsland gespoten en gemonteerd en ondergaan veelvuldige kwaliteitscontroles. Pas na goedkeuring kunnen onze zorgvuldig geselecteerde vakhandelaren deze verkopen.

Tegenwoordig bestaat KETLLER Alu-Rad GmbH uit een onafhankelijk team van fietsexperten. Dit stelt ons in staat te voldoen aan de hoge verwachtingen inzake technische ontwikkeling, terwijl we net zo goed innovaties op de markt brengen die zich onderscheiden inzake veiligheid, comfort en sportiviteit.   Vakmanschap en aandacht voor detail vormen de basis van ons dagelijkse werk.